fotografie_SMYK

Multimedia Expert

fotografie_SMYK

Multimedia Expert

fotografie_SMYK

Multimedia Expert

previous arrow
next arrow
Grafisch vormgeven
Fotografie
Websites
Social Media

Grafisch Vormgeven

Onder grafisch vormgeven valt het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media. Dit met als doel om iets met de doelgroep te delen. Hiervoor is creativiteit en technische vaardigheden nodig. Dit in een combie met tekst en beeld.

Bij Yldau Ontwerpen kun je terecht voor grafisch vormgeven in de breedste zin van het woord. Van drukwerk zoals poster, flyers, kaarten of boekjes tot online vormgeving zoals advertenties, banners, afbeeldingen en illustraties. 

Fotografie

Fotografie is erg breed vak. Yldau Ontwerpen houdt zich bezig met portret, evenement en product fotografie. Portretten kunnen zowel geforceerd als natuurlijk gemaakt worden.

Dit kan in een verplaatsbare professionele studio met twee flitslampen. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van een zwart achtergrond scherm. Daarnaast bevat de studio van Yldau Ontwerpen ook genoeg benodigdheden om ook buiten professionele foto’s te maken. 

Websites

Bij Yldau Ontwerpen kunt je een website op maat laten maken. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in simpele websites te maken met behulp van WordPress. Dit is ideaal voor kleine ondernemers die graag online zichtbaar willen zijn. 

Het pakket van een simpele pagina bestaat uit 4 pagina’s: Home, Producten/Diensten, Over ons en Contact. Dit kan altijd uitgebreid worden naar wens. Na het bouwen van deze website kun je als ondernemer zelf de website behouden. Bij vragen of hulp kun je altijd weer bij Yldau Ontwerpen terecht. 

Naast WordPress heb ik ook kennis van Lightspeed en Jouwweb. Mocht je een website willen bouwen op een ander systeem, dan is het voor mij geen enkel probleem om dit programma mijn eigen te maken. 

Social media

Voor je onderneming of verenging kan het erg nuttig zijn om gebruik te maken van social media, met nadruk op Facebook en Instagram. Om te helpen met het maken van een social media plan bied ik een social media cursus aan. Deze cursus bestaat uit 5 lessen: introductie, facebook, instagram, tiktok & snapchat en afsluiting. Tijdens de cursus ga je zelf aan de slag met jou bestaande kanalen. Ook krijg je inzichten waarom het voor jou van nut kan zijn.

Maar mocht het zelf oppakken van social media te veel tijd of moeite kosten, dan help ik graag! Samen in overleg bedenken we de doelen, wensen en eisen voor de social media. Vervolgens ontstaat hieruit een social media plan waarbij ik voor jou wekelijks berichten inplan, plaats en maak.